Кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски отправи покани

...
Кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски отправи покани
Коментари Харесай

Стартират разговори за кабинет с първи мандат: Проф. Габровски кани всички партии

Кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски насочи предложения за срещи с представители на всички парламентарни групи в 48-ото Народно заседание , оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Поканите са изпратени през днешния ден. 

За на следващия ден (8 декември) са планувани три срещи – с парламентарната група на „ Демократична България “, от 10:30 ч. в зала „ Изток “ на Народното събрание; с парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ , от 11:30 ч. в зала „ Изток “; с ПГ на „ Български напредък “, от 17.30 ч. в зала „ Запад “.

За петък (9 декември) са планувани срещи с „ Продължаваме смяната “, с Движение за права и свободи и с „ Възраждане “.

По време на срещите проф. Габровски ще показа визията си за сформиране на държавно управление с първия мандат и ще потърси поддръжка за подобен, прецизират от пресцентъра на ГЕРБ.

Проф. Николай Габровски получи досието с първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев на 5 декември.

" Ще разчитаме най-много на професионализъм, на хора, отдалечени от партийните структури, които са известни със своята експертиза в другите области ", изясни пред публицисти визията си за ръководство номинираният за министър председател от ГЕРБ-СДС.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР