Кандидатът за кмет Мая Манолова подписа с представители на дясно-центристки

...
Кандидатът за кмет Мая Манолова подписа с представители на дясно-центристки
Коментари Харесай

Манолова подписа платформа за управление с дясно-центристки формации

Кандидатът за кмет Мая Манолова подписа с представители на дясно-центристки обединения гражданска платформа за ръководство на столицата. Тя им благодари за поддръжката, за съответните политики и дейности.

"Пиша своята стратегия за ръководство дружно с жителите. Вече организирах голям брой срещи и подписах голям брой документи дружно с тях. Моята идея е София и задачата на моята стратегия е да начертаем съответни ограничения за реализиране на положително ръководство, за ръководство с и за жителите, със и за столичани. Управлението на София през последните 10 години не е положително. Въпреки големите средства от държавния бюджет, София не е спретнат, чист, зелен, ярък и транспарантен град. Напротив, София диша мъчно и е в политическо запушване. Не се ръководи транспарантно, а парите на жителите не се харчат дейно. Има сериозен проблем с метода, по който се ръководи градът. Целта ни е с общи старания този модел да бъде изменен ", съобщи Манолова.

Основните цели в гражданската стратегия са честна и светла София, цифровизация на процесите в общината, цялостна гласност и бистрота на публичните поръчки посредством електронни търгове. Обещават се съвременни решения против презастрояването, явен и съвременен проект с развиване на града на север, детски площадки, детски градини, заслужен живот за възрастните и опция за развиване на младите.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР