Кандидатът за кмет на община Разлог, издигнат от ГЕРБ, Красимир

...
Кандидатът за кмет на община Разлог, издигнат от ГЕРБ, Красимир
Коментари Харесай

Лиляна Боянова, кандидат-кмет на ГЕРБ в с. Долно Драглище: Постигнахме много с Красимир Герчев в предходния мандат, ще довършим започнатото

Кандидатът за кмет на община Разлог, повдигнат от ГЕРБ, Красимир Герчев се срещна с жителите на село Долно Драглище. В него единствената кандидатура за кмет е на Лиляна Боянова, също издигната от ГЕРБ, която управлява селото повече от 20 години.

На срещата участваха още претендентите за общински съветници от село Долно Драглище учителката Таня Механджиева и Христо Огнянов, доктор Мария Копанарова- общински началник на ГЕРБ-Разлог, Кирил Калоянов, инж. Атанасия Спасова, Никола Колчев, Георги Крънчев – представител на ВМРО-БНД, Петър Попов, Гергана Костова, Соня Крънчева, Марио Терзиев.

Специален посетител на срещата беше националният представител доктор Емил Тончев, израснал в Долно Драглище и посрещнат с бурни овации.

"В предходния мандат положителната взаимна работа на общинска администрация с кмета на селото Лиляна Боянова даде своите резултати. Изгради се нова отоплителна апаратура на детската градина, направи се доста за доизграждането на новия храм в селото, асфалтираха се улици”, акцентира Красимир Герчев.

В новата стратегия за ръководство на община Разлог за идващите четири години е планувано поддръжка за доизграждане на новия храм „ Св. Св. Йоаким и Анна " в селото, създаване на повсеместен план за енергийна успеваемост на постройката на Дома за възрастни хора с увреждания "Свети Панталеймон ", осъществяване на план за създаване на многофункционална спортна площадка и доста други.

Кандидат-кметът на с. Долно Драглище Лиляна Боянова акцентира смисъла на екипа и персонално на Красимир Герчев за постигнатото. „ Г-н Герчев се грижи за всички обитаеми места в общината. Той одобри строителството на нашия нов храм като приоритет и спомага извънредно доста. Долно Драглище постоянно е било будно село с будни поданици. И съм сигурна, че на идните избори на 27 октомври ще излезем дружно да се подкрепим, да спечелим изборите, с цел да завоюва селото ", сподели Лиляна Боянова.

Народният представител доктор Емил Тончев поздрави своите другари, пожела им здраве и сили, и акцентира смисъла на локалните избори за всяко обитаемо място. „ Община Разлог, моето село Долно Драглище, имат късмет да се ръководят от можещи и знаещи хора. Не се колебая, че ще извършите своя избор и на 27 октомври ще подкрепите претендентите на ГЕРБ”, сподели още доктор Тончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР