Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом, Доналд Тръмп, обяви,

...
Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом, Доналд Тръмп, обяви,
Коментари Харесай

Тръмп се среща със Зеленски днес

Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом, Доналд Тръмп, разгласи, че през днешния ден ще се срещне с украинския президент Володимир Зеленски, съобщи Франс прес.

„ Както знаете, Зеленски изиска да се срещне с мен. Ще се срещна с него на следващия ден сутринта към 9,45 ч. източноамериканско време в Тръмп Тауър в Ню Йорк “, уточни в изказване до медиите Тръмп.

" Имаме някои различия със Зеленски ", добави някогашният президент.

Срещата сред двамата беше обект на голям брой спекулации през последната една седмица, отбелязва Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Според американската преса Доналд Тръмп не е харесал изявлението, обещано от Володимир Зеленски за списание „ Ню Йоркър “, в което украинският водач твърди, че претендентът на републиканците „ в действителност не знае по какъв начин да спре тази война “.

Бившият американски президент нееднократно е заявявал, че ще уреди войната сред Русия и Украйна „ за 24 часа “, без в никакъв случай да изясни по какъв начин.

През последните месеци той беше изключително сериозен към милиардите долари, изхарчени от Съединени американски щати в поддръжка на Киев във войната му против Русия, като прикани Европа „ да се раздвижи “.

Украинският президент през днешния ден бе във Вашингтон, където се срещна с сътрудника си Джо Байдън и със съпреничката на Доналд Тръмп на изборите - вицепрезидентката Камала Харис, като удължи визитата си в Съединени американски щати, с цел да се срещне и с Тръмп, показва Ройтерс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР