Кандидатът на медицинските науки Анна Колесникова каза пред руския Канал

...
Кандидатът на медицинските науки Анна Колесникова каза пред руския Канал
Коментари Харесай

Медик: Може да вдигнем температура след хранене, физически и емоционален стрес

Кандидатът на медицинските науки Анна Колесникова сподели пред съветския „ Канал 5 ” каква телесна температура би трябвало да се смята за естествена, написа БГНЕС. Според нея, границите на температурната норма за човешкото тяло от дълго време са се разширили.
„ Телесната на индивида е самостоятелна и се смята за естествена в случай че е в диапазона от 35,5 до 37,5 градуса по Целзий “, сподели Колесникова. Лекарят означи, че телесната температура може да се увеличи след хранене , физически и прочувствен стрес, през лятото и като предписание - следобяд.
 Гутериш планува пагубно повишение на температурата на Земята Гутериш планува пагубно повишение на температурата на Земята
Температурата на Земята доближава рекордни равнища от 3 000 000 години обратно, съобщи генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш, съобщи БГН...
" Трябва да се разбере, че температурата денем може да се промени с до 0,6 градуса, като минималните стойности са по време на сън и рано сутринта. Пикът се следи сред 16 и 18 часа ", изясни лекарят. Колесникова предлага температурата да се мери като термометърът се слага в ямката на подмишниците, устата, външният слухов канал или ректума.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР