Кандидатът на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община Марица

...
Кандидатът на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община Марица
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Марица Димитър Иванов в с. Ясно поле: Даваме само обещания, които можем да изпълним

Кандидатът на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община Марица Димитър Иванов се срещна с жителите на село Ясно поле. На среща с гласоподаватели на площада пред НЧ „ Васил Левски – 1936 година “ Иван Иванов благодари за доверието и напомни всички нови придобивки за селото.

„ Смятам, че оправдах Вашето доверие, по тази причина съм тук пред Вас, с цел да Ви помоля още веднъж да ми гласувате избор на доверие и да продължим да надграждаме това, което постигнахме дружно през годините “, разгласи претендентът за кмет на с. Ясно поле. Той изброи триумфите по време на последните 8 години, които са реализирани с поддръжката на кмета на община Марица Димитър Иванов – асфалтирани са 5 улици, изработен е нов Пенсионерски клуб, реновиран е центърът на селото, рехабилитиран е пътят за с. Манолско Конаре, ремонтирани са съблекалните на стадиона, възобновен е футболният тим, освежен е гробищният парк, построен е заслон, чакълирани са съвсем всички улици в селото, а с инвестиция от 5,5 млн. лева европейски средства бе даден старт на компостираща апаратура за разделно събрани зелени и/или биоразградими боклуци, която ще даде работа на десетки локални хора. „ Ясно поле постоянно е било проспериращо и живо село и ще остане такова “, заключи Иван Иванов.

„ Няма село в община Марица, което да е подминато. Казвам това на база на 9 нови детски градини, 1 ново учебно заведение, реновирани забавачки и училищанавсякъде, построени над 40 детски площадки, 2 спортни зали, 2 читалища, 3 кметства, над 40 км асфалтирани улици и замяна на водопроводи “, сподели Димитър Иванов. И добави, че обещанията, които дава и той, и претендентът за кмет на селото Иван Иванов, са в рамките на опциите. По думите му не са нужни приказки, а най-много работа, с цел да се случват значимите за хората неща.

„ Продължаваме дружно напред. Когато сме сплотени и си оказваме помощ, по-лесно реализираме набелязаните цели ", приключи Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР