Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров, кандидатът

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров, кандидатът
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна с пенсионери в Белозем

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров, претендентът за кмет на Белозем Иван Тачев и претендентите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с пенсионери в Белозем, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Тримата белоземци в листата на Политическа партия ГЕРБ Генчо Тодоров, Иван Ненов и Елена Узунова приканиха възрастните хора да им гласоподават доверие на идните избори, с цел да продължава развиването на общината и частност на село Белозем. Те прецизираха, че в случай че още веднъж ръководи ГЕРБ и Павел Гуджеров ще продължи да се развива читалищната активност в селото и то да остане „ културната столица “ на община Раковски.



От своя страна Павел Гуджеров направи къс доклад пред членовете на пенсионерския клуб за свършеното през мандата за селото. 1 000 000 е цената единствено на новоизградените улици. 70% от фрезования асфалт от ремонта на автомагистрала ”Тракия” бе употребен за насипване на извънредно компрометирани улици в селото. “Продължаваме да асфалтираме Белозем и в идващия мандат, редом с прокарването на водопровода. Тази година сме подменили над 2 км. ВиК мрежа”, изясни още Гуджеров.



„ Промените и положителните неща предстоят, единствено имаме потребност от вашето доверие и поддръжка. Изберете номер 43, за партия ГЕРБ и ние няма да Ви предадем “, прикани претендентът за кмет.



По-рано сутринта тимът на Павел Гуджеров посети и една от най-големите компании в сектора на оризопроизводството. Работниците изслушаха с интерес за свършеното до момента, както и заложеното в управническата стратегия за идващия мандат и пожелаха победа на Гуджеров и съидейниците му.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР