Кандидатът на демократите за президент Джо Байдън избра за свой

...
Кандидатът на демократите за президент Джо Байдън избра за свой
Коментари Харесай

Джо Байдън избра за свой кандидат за вицепрезидент сенаторката Камала Харис, Тръмп изненадан от решението

Кандидатът на демократите за президент Джо Байдън избра за собствен претендент за вицепрезидент сенаторката от Калифорния Камала Харис, оповестиха от предизборния му щаб, предадоха международните организации, предава Българска телеграфна агенция.

В случай на победа на Байдън на президентските избори на 3 ноември 55-годишната Харис ще стане първата чернокожа жена вицепрезидент в историята на Съединени американски щати. Ройтерс отбелязва, че Камала Харис ще бъде подобаващ сътрудник на Байдън в борбата му с президента републиканец Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за Белия дом.

"Имам голямата чест да разглася, че избрах Камала Харис - смел бранител на елементарните хора и един от изтъкнатите държавни чиновници, за собствен претендент за вицепрезидент ", заяви в Туитър 77-годишният Байдън. Той означи, че когато

Камала Харис е била основен прокурор на Калифорния, е работила в тясно съдействие със сина му Бо Байдън, някогашен основен прокурор на Делауер, умрял от рак през 2015 година. "Наблюдавах по какъв начин те двамата се бореха против огромните банки, помагаха на служащите, защитаваха дамите и децата от малтретиране. Бях горделив тогава, и в този момент ще бъда горделив, че тя е мой сътрудник в тази предизборна акция ", добави Байдън, представен от Франс прес.

Камала Харис ще помогне на Байдън да победи стопанина на Белия дом Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, обявиха в предизборния щаб на Байдън, съобщи ТАСС.

"Ние се гордеем, че Камала Харис се причисли към нас в тази битка. Уверени сме, че тя неуморно ще работи през оставащите 84 дни, с цел да победим Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и да върнем духа на нашия народ ", се споделя в изказване, оповестено в интернет страницата на някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати в Туитър.

Видни демократи окачествиха като удачно решението на Байдън да избере Камала Харис за собствен претендент за вицепремиер. "Познавам сенаторката Харис от доста време. Тя е повече от готова за този поста ", съобщи 44-ият президент на Съединени американски щати Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият в официално съобщение, представено от Франс прес. "Това е един прекрасен ден за страната ни. А в този момент, напред към успеха ", добави той.

Бившият президент на Съединени американски щати Бил Клинтън поздрави Байдън за "блестящия избор ". Съпругата му, някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Хилари Клинтън  Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, която бе победена от Тръмп на президентските избори през 2016 година, написа в Туитър, че Камала Харис ще бъде мощен сътрудник за Джо Байдън. Тя означи, че Камала Харис "вече е потвърдила, че е прелестен началник и чиновник на публичната идея ".

Председателят на Камарата на представителите, Нанси Пелоси /демократ от щата Калифорния " назова решението на Байдън "знаково събитие за страната ", съобщи ТАСС.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи през вчерашния ден, че бил сюрпризиран от решението на претендента на демократите за Белия дом Джо Байдън да избере за собствен вицепрезидент чернокожата сенаторка Камала Харис, оповестиха международните организации.

"Бях малко сюрпризиран, тъй като тя беше доста посредствена " по време на акцията за първичните избори на демократите, извоювани от Джо Байдън, съобщи Тръмп, представен от Франс прес, на конференция в Белия дом. "Тя имаше доста неприятни резултати на първичните избори " добави той.

Президентът сподели също, че Харис се е държала "много гадно " по отношение на Байдън на дебатите на първичните избори, когато сенаторката от Калифорния остро нападна някогашния вицепрезидент за тогавашните му позиции по отношение на политиката за унищожаване на расовата сегрегация през 70-те години. "Тя прояви мощно пренебрежение към Джо Байдън и е мъчно да избереш някой, който демонстрира такова пренебрежение ", уточни Тръмп. Той обрисува Харис като отстояваща прекомерно леви убеждения и увери, че тя желае да вдигне налозите, да ореже финансирането на американските въоръжени сили и да забрани фракинга, заяви Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР