Кандидат за народен представител направи емоционално послание по повод поредното

...
Кандидат за народен представител направи емоционално послание по повод поредното
Коментари Харесай

Димитър Михайлов: Да обединим усилията си в грижа за най-нуждаещите се

Кандидат за депутат направи прочувствено обръщение във връзка следващото стягане на ограниченията

В тези тежки дни повече от всеки път е належащо да намерим това, което ни сплотява - добрината, солидарността и човещината. Това сподели претендентът за депутат от „ Българска социалистическа партия за България " от 25 МИР Димитър Михайлов.

„ Във времена на всеобщи банкрути, беднотия и обезсърчение, ви приканвам да обединим напъните си в грижа за най-нуждаещите се наши съграждани - възрастните хора, хората в неравностойно обществено и здравословно положение ", съобщи той.

„ Обръщам се към всички вас, с цел да ви прикани към съпричастност и взаимопомощ. Предстоят ни 10 дни на тестване. Дни, в които още веднъж рискуваме да се поддадем на страха, несигурността, отчаянието и загубата на вяра за смяна и оптимизъм ", сподели социалистът.

Димитър Михайлов показа, че когато са стартирали самодейността „ Топъл обяд " в партньорство с Районния съвет на Българска социалистическа партия в квартал " Люлин ", районната младежката организация и локална пицария, е очаквал, че ще срещне хора, които имат потребност от поддръжка и прясно приготвена храна и ще бъде потребен.

„ Това, което не чаках е, че сърцето ми ще кърви при всяка стисната ръка, че очите ми ще се пълнят със сълзи при подаване на всяко пликче в отрудените ръце на нашите възрастни съграждани ", сподели Михайлов.

„ Болките, упованията, вярата, с които тези хора гледаха към бъдещето, ми даде още повече убеденост, че стъпвам на верния път към гарантирането, с всички старания и труда си, на по-достоен, благополучен и сигурен живот за всички хора, без значение от политическите им пристрастия и житейска философия ", добави още претендентът за народен представител от „ Българска социалистическа партия за България ".

„ Нека всеки от нас, там, където е, с каквото му е по силите, да помогне на непосредствен, комшия, майки и хора в неравностойно състояние, хора със усложнение в зрението, обществено слаби, другари или непознати в потребност ", прикани Димитър Михайлов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР