Кандидат-ваксината срещу COVID-19, известна като EpiVacCorona, , е 100% ефективна

...
Кандидат-ваксината срещу COVID-19, известна като EpiVacCorona, , е 100% ефективна
Коментари Харесай

Втората руска ваксина е 100% ефективна, обяви регулатор

Кандидат-ваксината против COVID-19 , известна като EpiVacCorona , , е " 100% ефикасна " в ранните стадии на изследванията , заяви съветската работа за наблюдаване на здравето на потребителите " Роспотребнадзор " пред локалните медии, оповестява " Ройтерс ".

Данните, основани на изследвания от фаза I и II , са оповестени преди началото на по-голямо изследване от фаза III, което нормално включва хиляди участници и плацебо група за съпоставяне.

" Ефективността на имунизацията се състои от нейната имунологична и превантивна успеваемост ", оповестява ТАСС, базирайки се на " Роспотребнадзор ". " Според резултатите от първата и втората фаза на клиничните изпитвания имунологичната успеваемост на имунизацията EpiVacCorona е 100%. "

Проучванията от фаза I и II тестват сигурността, страничните резултати и имуногенността на евентуалната ваксина при 100 души на възраст 18-60 години , съгласно държавния указател на опитите.

Обикновено тестванията за ваксина в ранен етап върху хора се основават на показания на кръв, показващи имунен отговор при участници, които не са били изложени на вируса, до момента в който резултатите от по-големи изследвания в късен стадий се основават на действителни инфекции, претърпени от участниците в естествения им живот.

Русия стартира да тества EpiVacCorona, която се създава от Vector Institute на Сибир, през ноември .
 СЗО дава зелена светлина на съветската ваксина
СЗО дава зелена светлина на съветската ваксина " Спутник V "

Тя ще се употребява в изключителни обстановки

По-рано същия месец Москва съобщи , че другата й утвърдена ваксина, Sputnik V, е 92% ефикасна за отбрана на хората от COVID-19 въз основа на междинни резултати.

Русия съобщи, че може да имунизира 60% от популацията си против COVID-19 тази година и макар че имунизацията Sputnik V е елементарно налична в Москва, разпространяването в страната е постепенно.

Руският президент Владимир .

EpiVacCorona ще се употребява за всеобщи имунизации от март , съобщи вицепремиерът Татяна Голикова пред " Интерфакс ".

Русия е съобщила за 3 612 800 случая на ковид , четвъртото място в света. Броят на жертвите от вируса е 66 623 .
 Русия чака да получи утвърждение от Европейски Съюз за Sputnik V през февруари
Русия чака да получи утвърждение от Европейски Съюз за Sputnik V през февруари

Москва и Анкара дистрибуция и произвеждане в Турция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР