Кандидат-шофьорите вземат книжка много по-лесно ако са обучавани да карат

...
Кандидат-шофьорите вземат книжка много по-лесно ако са обучавани да карат
Коментари Харесай

Искате книжка от раз? Обучавайте се с татко си

Кандидат-шофьорите вземат брошура доста по-лесно в случай че са обучавани да карат от родителите си вместо от професионален инструктор, сочи ново проучване, поръчано от английския производител на автомобилни аксесоари Nextbase. В изследването са взели участие 1 000 родители и децата им, оповестява Daily Mail.

Вероятността да изкарате шофьорския изпит от първи път в случай че сте обучаван от татко си е четири пъти по-голяма, в сравнение с с инструктор. По-добре от експертите се оправят и майките, въпреки че при тях успеваемостта е два пъти по-ниска, в сравнение с при татковците.

Родителите също се усещат по-спокойни и уверени, когато сами образоват децата си да карат. 41% от бащите и майките считат, че наследниците им възприемат и се научават да карат по-лесно под наставленията на родителите си. 35% пък признават, че са избрали такава форма на образование, с цел да спестят пари.

18% от родителите обаче съжаляват за решението си да поемат ролята на инструктор. Те акцентират напрежението, напрежението и влошените вследствие на разногласия с децата фамилни връзки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР