Кандидат-премиерът на „Има такъв народ” Пламен Николов заяви в Народното

...
Кандидат-премиерът на „Има такъв народ” Пламен Николов заяви в Народното
Коментари Харесай

Пламен Николов: Цялата група на ИТН участва в съставянето на кабинета

Кандидат-премиерът на „ Има подобен народ” Пламен Николов съобщи в Народното събрание, че има късмет да бъде формирано държавно управление. Той добави, че цялата парламентарна група на Има Такъв Народ е взела участие в съставянето на кабинета. И разгласи, че до края на деня имената на министрите ще станат ясни, заяви " Нова телевизия ".

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание Николов изясни, че е подбирал министрите в възможния си предстоящ кабинет до 12 ч. И добави, че носи дипломите си за приключените степени на обучение.

Николов е в постройката на Народното събрание за срещи с „ Изправи се БГ! Ние идваме”, „ Демократична България” и Българска социалистическа партия.
Парламентарната група на Има Такъв Народ се събра на среща в Народното събрание преди час. Тогава бяха показани имената на министрите. От залата се чуваха ръкопляскания при всяко от предложенията.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР