Кандидат-премиерът на ГЕРБ, именитият неврохирург проф. Николай Габровски, хвърли бомба

...
Кандидат-премиерът на ГЕРБ, именитият неврохирург проф. Николай Габровски, хвърли бомба
Коментари Харесай

Габровски хвърли бомба! Премиер, но не от ГЕРБ

Кандидат-премиерът на ГЕРБ, именитият неврохирург проф. Николай Габровски, хвърли бомба в ефира на Българска национална телевизия. Той удостовери една от хипотезите за властта, която в последните дни обикаля партийните централи – че може да е министър председател, само че не с първия мандат, а с третия. Очаква се президентът Румен Радев да го връчи на „ Български напредък ”.

-->
„ Стандарт ” първи заяви за договарянията Габровски да е министър председател с третия мандат.

Габровски въобще не отхвърли опцията да одобри номинация с третия мандат, стига да се съблюдават същите правила - цялостна независимост за избор на екип, далечен от партийни централи.

Габровски изрази мнение, че има по-голяма възможност да се осъществя първият мандат в сравнение с идващите, той не отхвърли опцията да се съгласи да бъде препоръчан за кандидат-премиер за третия мандат от друга политическа мощ.

Хирургът е съвсем подготвен с екипа си, който е формиран от експерти без ярки партийни пристрастия. Увери, че не е питал Борисов за нито едно от имената. Това е било изискването му да одобри номинацията за министър председател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР