Кандидат-купувачът на Левски Джоузеф Диксън потвърди намерението си да инвестира

...
Кандидат-купувачът на Левски Джоузеф Диксън потвърди намерението си да инвестира
Коментари Харесай

Кандидатът за Левски призова критиците си да дадат алтернативни оферти

Кандидат-купувачът на " Левски " Джоузеф Диксън удостовери желанието си да влага във футболния тим, прикани критиците си да предложат други възможности за финансирането. Каза също по този начин, че чака юристите на отбора да се произнесат по контракта и да го получи при започване на идната седмица, до момента в който в това време уреждал по-комплексните съставни елементи на договорката. Той изпрати в неделя до медиите изказване, в което показва още, че счита скоро още веднъж да е в София за завършване на договорката.

Дискън показва, че показаните пред почитателите на " Левски " на 8 юни документи от основана в Съединени американски щати финансова институция имат избрани периоди, цели и времеви рамки за препоръчаните от него вложения от над 240 милиона $.

" За последния месец чух локални предприемачи, политици, притежатели на клубове, публицисти и някогашни играчи да подлагат на критика обществено оферти от мен план на Левски. Дълбоко правя оценка и почитам мнението и теориите им, макар че би трябвало да призная, че някои бяха много комични, само че към момента чакам някой от тях да предложи различна алтернатива или основна финансова поддръжка за клуба, или да излезе със тактика, с която да извади клуба от обстановката, в която е попаднал в последната малко повече от година ", декларира Диксън.

Той приканва тези, които " настояват, че са мощно загрижени за бъдещето на клуба, само че които са стояли и са гледали по какъв начин той изпада във финансов колапс пред очите им, да предложат различна тактика на този, която аз дадох ".

Предизвика и критиците си да обяснят по какъв начин той ще успее да измъкне нещо в кратковременен проект от организация с негативни финансови потоци, съществени задължения и никакви средства.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР