Кандидат-депутат даде пример за отговорно отношение не само по време

...
Кандидат-депутат даде пример за отговорно отношение не само по време
Коментари Харесай

Кандидат-депутат почисти града от плакати

Кандидат-депутат даде образец за отговорно отношение освен по време на акция. Политикът провежда бригада от шестнадесет младежи, които почистиха улиците на Пазарджик от предизборни плакати.

" Така както всички претенденти за националното доверие можем да залеем всички обитаеми места с наши плакати, по този начин е редно и да ги почистим след следващата предизборна акция - споделя основателят на акцията инж. Стойко Стефанов. - След вота не е прелестно да ги гледаме в близост по какъв начин се късат и замърсяват в допълнение улиците. "

Той обезпечил водоструйка и шпатули на въодушевените младежи, само че акцентира, че те свършили главната част от тежката работа. В Пазарджик се натъкнали на големи пространства, покрити с десетки пластове предизборни материали. Някои от тях приличали на спомагателни многослойни плоскости от хартия и лепило, само че твърди като ламарина. В придвижване бригадата схванала, че е по-лесно да почисти всички плакати, в сравнение с да търси единствено тези на инж. Стефанов някъде сред пластовете.

Резултатът от многочасовия труд били над 80 чувала с ненужни към този момент предизборни материали. Оказало се, че количеството е толкоз доста, че нямало задоволително място в близките контейнери за всички чували. Затова се наложило с кола част от тях да бъдат извозвани до други съдове за боклук и да се хвърлят на подобаващите за това места, споделя още инж. Стефанов.

За него с изключение на трудолюбието на младежите приятна изненада бил и фактът, че доста от тях не се интересували от политика, само че напълно не им било безразлично дали ще живеят в чист град с приветливи улици. Политикът още един път акцентира, че е редно след идните акции всеки претендент за каквато и да било позиция да провежда почистването най-малко на своите материали.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР