Канал 3Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от

...
Канал 3Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от
Коментари Харесай

Дъждовно, но топло ще е времето във вторник

Канал 3

Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток

През нощта от югозапад облачността ще продължи да се усилва и на следващия ден над цялата страна ще е най-вече забележителна.

Главно в западната половина от страната ще превали дъжд. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, а оптималните - сред 15° и 20°. 

Над Черноморието ще има забележителна облачност. Ще духа слаб до сдържан най-вече източен вятър. Максимални температури на въздуха: 13-16°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще е към 2 бала. Атмосферното налягане ще се покачва и ще е по-високо от междинното за месеца.

Над планините облачността ще е забележителна и тук-там, основно в масивите от Западна България ще превали дъжд, над 1800 метра – слаб сняг. Ще духа до сдържан южен вятър, който след обяд по най-високите елементи ще се ориентира от югозапад и ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра – към 2°.

През нощта против сряда облачността ще намалее и в сряда ще бъде най-вече слънчево. Дневните температури още веднъж бързо ще се покачат, утринните в котловините към момента ще са до 1-2 градуса над нулата.

В четвъртък и петък също ще доминира слънчево време, само че през втория ден ще има и по-значителни краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места в планинските региони на Западна България са вероятни и краткотрайни валежи, само че основни превалявания не се чакат. Повишението на температурите ще продължи и оптималните в по-голямата част от страната ще са сред 20° и 25°, по ниски, под 15°, ще остават по Черноморието. Минимални - сред 5° и 10°.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР