Канал 3През следващото денонощие над страната ще има променлива, често

...
Канал 3През следващото денонощие над страната ще има променлива, често
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно ще е времето в четвъртък

Канал 3

През идващото денонощие над страната ще има променлива, постоянно забележителна облачност. На места, основно в източните и планинските региони ще превали дъжд, допустимо е и да прегърми.

Още през нощта вятърът ще отслабне и денем ще е до сдържан от северозапад. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 6° и 11°, а оптималните - сред 18° и 23°. През нощта против петък от запад облачността ще намалее до незначителна. Атмосферното налягане ще продължи постепенно да се намалява, само че ще остане по-ниско от междинното за май.  

Над Черноморието ще има променлива, постоянно забележителна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 17°-19°. Температурата на морската вода е 14°-16°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще има променлива, постоянно забележителна облачност. На места ще превали временен дъжд, над 1800 метра – сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра – към 4°.

В петък  ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността след обяд, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Дневните температури ще се покачат.

В събота  и неделя с югозападен вятър ще остане относително топло, само че облачността от запад ще се усили и в Западна България дневните температури ще са малко по-ниски. Ще стартират валежи – през първия ден след обяд единствено на обособени места в западните региони и Рило-Родопската област,

в неделя  – на повече места в Западна и Централна България. В неделя в Източна България южният вятър ще се усили, ще има повече слънчеви часове и температурите към момента ще са високи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР