Канал 3 Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отвърна

...
Канал 3
Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отвърна
Коментари Харесай

Илиана Раева изригна срещу красива депутатка: Засрамете се!

Канал 3 Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отвърна на депутатката Теодора Халачева, която по-рано денем от трибуната на националното заседание разяснява станалата известна реклама с " шоколада единствено го миришем ". Халачева е засегнала тематиката във връзка риска от рекламни послания, насърчаващи подрастващите да вземат участие в хазартни игри. Отговорът на Илиана Раева не закъсня, като тя удостовери, че всички девойки от въпросната реклама са в пълнолетна възраст и законът е спазен. Ето какво написа Раева в профила си във Facebook:

Госпожо Халачева,

Защо си позволявате да говорите откровени НЕистини и да задавате въпроси, чиито отговори са ясни за всички, които взеха решение да нападат неведнъж БФХГ?! Защо, откакто изпратихме нашите отговори, че състезателките от националния ни тим, взели участие в рекламата са пълнолетни и сме спазили безусловно ЗАКОНА!, Вие продължавате да внушавате тъкмо противоположното?! Кой Ви разрешава, откакто сте НЕИНФОРМИРАНА да петните репутацията на НАЙ-УСПЕШНИЯ СПОРТ на България последните години?! Сезирахте ли способените органи за присъединяване на Христо Стоичков в сходна реклама?! Не, несъмнено, тъй като всичко е в границите на Закона! Дали някой е сезирал и способените институции и за присъединяване на Борис Бекер в сходна реклама (попитайте движимости, кой е Борис Бекер, тъй като е прекомерно евентуално да не знаете кой е той)?! Не, несъмнено!

Това, че гимнастичките сме доста младолики с помощта на прелестния ни спорт не Ви дава никакво право да сте неосведомена за възрастта ни, когато сте решила да ни атакувате в тази връзка! А в случай че сте осведомена, както допускам, и отправяте съзнателно въпроси целящи да злепоставят НАЙ-УСПЕШНИЯ СПОРТ в България, седмица преди най-големия конгрес - Световната купа в София, би трябвало да се извинете! 

Бих Ви предложила, вместо да се пробвате да омаскарявате националния тим по художествена гимнастика безусловно безпричинно, да бяхте попитали, какво вършат всякакви партии и институции за спасяването на живота на премръзналите щъркели, да вземем за пример! И други неща бих предложила да вършиме, г-жо Халачева, само че ми е доста работата около организацията на Световната купа, та нямам време. Но ще си разреша още една рекомендация: Купете си билети за надпреварата ни и елате да подкрепите ансамбъла ни, Катрин и Боряна (ако не знаете кои са, попитайте другар!), да ги видите от близко, да им се порадвате, та да внимавате различен път като се изказвате неосведомена. 

Засрамете се и се спрете! Не говорете НЕистини!

Нито едно от девойките взели участие в рекламата не е малолетно! Я ни оставете и свършете нещо потребно за хората! Ефектът от рекламата, който коментирате би повлиял на децата само да понижат използването на шоколад, който не е толкоз потребен (в огромни количества) и биха почнали единствено да го миришат!

P.S. С усмивка прочетох няколко нескопосани коментара против мен и девойките за рекламата от знайни и незнайни. Забавлявах се по какъв начин се пънат да омаскарят националния тим и мен, без да имат разбиране, че всичките са пълнолетни и не сме нарушили Закона. Но когато народен представител си разрешава да приказва обществено погрешни неща.... е, ще отделя време да изразя потреса си от безотговорността и некомпетентността му!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР