Канал 3Ние имаме коалиционно споразумение, на базата на което се

...
Канал 3Ние имаме коалиционно споразумение, на базата на което се
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Съмнявам се някой да напусне коалицията

Канал 3

Ние имаме съдружно съглашение, въз основата на което се прави ръководството. Управлението реализира утвърждение или отрицание вследствие на своите дейностите,. Изказванията на Валери Симонов не са допустими, само че той по този начин си приказва. Всеки човек е друг, само че това не означа, че поддържам думите му. Езика на политиците би трябвало да е по-обран. В обединението като такава има постоянни връзки. Има самостоятелни връзки в дребната коалиция, само че те са персонални и би трябвало сами да ги изчистят. Тези спорове, няма да се пренесат в огромната коалиция, сподели още той.

Съмнявам се някой да напусне обединението. Междуличностните връзки не би трябвало и за момента не се придвижват към ръководството. Няма кой да се усеща удобно при митинг, само че това са разпоредбите на демокрацията- който не е удовлетворен е свободен да прави подобен. Право на всеки е да има своите претенции. Българска социалистическа партия ще се причисли, тъй като тяхна работа е да желае събаряне на държавното управление, безапелационен беше Главчев във връзка идния митинг на майките на деца с увреждания

Не очаквайте от мен да кажа, че българското опазване на здравето е зле. След като се направи опит за социална полемика и незабавно имаше избор на съмнение. Той е неплатежоспособен и неуместен. Опитваш се нещо да правиш и предизвикваш спор и Българска социалистическа партия желаят избор на съмнение, сподели още някогашният ръководител на Народното събрание.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР