Канал 3 Далеч от всякакви конспиративни теории деканът на Юридическия факултет

...
Канал 3
Далеч от всякакви конспиративни теории деканът на Юридическия факултет
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Нинова не влиза в задкулисни уговорки, затова я нападат

 Канал 3 Далеч от всевъзможни тайни теории деканът на Юридическия факултет на Софийския университет проф. има въпроси за имунизациите като всеки рационален човек.

" Правителството е изцяло нелегитимно от лятото насам. Протестите дадоха съществени резултати “, съобщи в ефира на БТВ деканът на Юридическия факултет на Софийския университет проф.. Той уточни, че митингите са посочили, че е допустимо хора с разнообразни визии да се обединят в името на обща цел.

“Правителството на е комфортно на доста хора. Десните ще завоюват места в Народното събрание, само че отново ще им би трябвало Борисов, с цел да имат министри. По същия метод ще са и Движение за права и свободи. Единствено Българска социалистическа партия не се включиха в това. Затова рецензиите към са толкоз мощни. Изглежда, че те не се договарят ", установи проф. Вълчев.

На въпрос дали ще се имунизира някогашният учебен министър отговори, че няма никакво желание и в никакъв случай не го е правил непринудено. Той акцентира, че е надалеч от всевъзможни тайни теории, само че има въпроси като всеки рационален човек.

“Ако ни кажат, че не можем да пътуваме и да вървим на работа без да се имунизираме, ще го направя, само че след какъв брой време ще би трябвало още веднъж да се имунизирам? Дали това са ваксини, които вземат решение въпроса дълготрайно или това са ваксини, които ще би трябвало да си слагаме непрекъснато? ", зададе редица резонни въпроси към ръководещите проф. Вълчев.

“В противоположен случай ще би трябвало да се имунизираме понеделник, сряда и петък както е тръгнало ", допусна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР