Канадският онлайн магазин за бонбони Candy Funhouse предложи 100 хил.

...
Канадският онлайн магазин за бонбони Candy Funhouse предложи 100 хил.
Коментари Харесай

Канадска фирма дава $100 000 за дегустатор на бонбони

Канадският онлайн магазин за бонбони Candy Funhouse предложи 100 хиляди канадски $ годишна заплата за своя нов „ управител на сладкарските произведения “. В работните му отговорности ще влиза да пробва по 3500 бонбона месечно.

Офертата е отворена за всеки, който живее в Северна Америка и е навършил 5 години. В нея се показва още, че претендентът би трябвало да има „ златни вкусови рецептори “ и „ пристрастеност към сладкото “.



От сладкарската къща оповестяват, че към този момент са получили повече от 100 000 заявки за две седмици. Интересното е, че 25% от претендентите са деца, споделя пресаташето на компанията.

По този мотив в обществените мрежи американски консуматор на име Матю Крукс разяснява в Туитър, че 8-годишната му щерка е кандидатствала по обявата и за задачата даже си е основала собствен профил в LinkedIn. „ Благодаря ви, @candyfunhouseca, че й помогнахте да научи какъв брой е значимо за работата мощното CV, макар че тя е единствено на 8 години “, написа той.

От компанията прибавят, че откакто бъде назначен спечилилият състезанието, той ще може да се възползва от цялостна зъболекарска застраховка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР