Канадски депутат се появи чисто гол на телеконферентно заседание на

...
Канадски депутат се появи чисто гол на телеконферентно заседание на
Коментари Харесай

Канадски депутат се появи гол на онлайн заседание на парламента

Канадски народен представител се появи чисто гол на телеконферентно съвещание на долната камара на Народното събрание, заяви Асошиейтед прес.
Уилям Еймъс, представител на изборния регион Понтиак в Квебек от 2015 година, се появил на екраните на сътрудниците си чисто гол в сряда. Заради пандемията доста канадски депутати вземат участие в съвещанията посредством видео връзка, предава Българска телеграфна агенция.
На кадър, получен от организация Канейдиън прес, се вижда Еймъс, застанал зад бюро сред знамената на Квебек и Канада, като интимните му елементи са прикрити с нещо, което наподобява на телефон в едната му ръка.
"Това беше злощастна неточност ", сподели Еймъс в изказване, публикувано по имейл. "Камерата ми инцидентно се включи, до момента в който се преобличах в облеклата си за работа след джогинг. Искрено се оправдавам на сътрудниците си от Камарата на общините за този несъзнателен случай. Очевидно това беше непреднамерена неточност и тя няма да се повтори ".
Еймъс, който е парламентарен секретар на министъра на индустрията Франсоа-Филип Шампан, е бил забележим единствено за депутатите и личния състав, които са взели участие във видеоконференцията. Той не е говорел сега, тъй че обликът му не се е виждал в общественото предаване на съвещанието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР