Канадската тенисистка Южени Бушар, която преди време беше свързана с

...
Канадската тенисистка Южени Бушар, която преди време беше свързана с
Коментари Харесай

Бушар разкри как един мъж може да спечели сърцето й

Канадската тенисистка Южени Бушар, която преди време беше обвързвана с българската звезда Григор Димитров, разкри трите основни неща, които търси в един мъж, с цел да може да е евентуален претендент за среща с нея.

Перфектният мъж за хубавицата би трябвало да „ има басейн в задния си двор “, „ възнамерява на драго сърце срещи с изненади “ и „ не обича да гледа телевизия “.

Междувременно секссимволът описа и за най-лошата среща в живота си, както и за проблемите с персоналния живот.

" Един път отидох на среща на плажа. Момчето обаче се натрови с храната и непрестанно тичаше до тоалетната. Не можеше да си почине, тъй като непрекъснато ходеше в храстите или до тоалетната. По-късно с него планирахме вечеря, само че скрито се надявах, че тя няма да се реализира. Когато ми сподели, че би трябвало да си потегля, се зарадвах и просто го помолих да ме заведе вкъщи “, показа Бушар.

„ Що се отнася до персоналния ми живот, не ми е елементарно да опознавам хората, тъй като непрекъснато пътувам. Всяка седмица в нов град - това доста усложнява обстановката. Не желая индивидът до мен да ми е почитател, само че е доста мъчно да намеря подобен “, добави канадката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР