Канадската провинция Онтарио навлезе в строга четириседмична карантина от 8

...
Канадската провинция Онтарио навлезе в строга четириседмична карантина от 8
Коментари Харесай

МВнР: В канадската провинция Онтарио има забрана за излизане от домовете

Канадската провинция Онтарио навлезе в строга четириседмична карантина от 8 април, в опит да се ограничи разпространяването на ковид.
Жителите на Онтарио са задължени да си стоят вкъщи, като ще могат да напущат домовете си единствено по уважителни аргументи, като да си напазаруват хранителни артикули или да се имунизират. Всички магазини, които оферират несъществени артикули, ще бъдат затворени.
 Нови противоепидемични ограничения в Онтарио, Канада. Как ще гласоподават българите? Нови противоепидемични ограничения в Онтарио, Канада. Как ще гласоподават българите?
Генералното ни консулство в Торонто бе известено от управляващите на провинция Онтарио, че въведените нови ограничаващи ограничения от през днешния ден не прочие..
Генералното консулство на България в Торонто остава отворено за български жители, които имат потребност от услуги и подпомагане. Съветваме сънародниците ни да си запишат авансово час на адрес - или да се обадят на следните телефони при положение на незабавна потребност – +1 416 696 2420; +1 416 892 1738.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР