Канадската певица Селин Дион отмени по здравословни причини около четиридесет

...
Канадската певица Селин Дион отмени по здравословни причини около четиридесет
Коментари Харесай

Селин Дион отмени концертите си в Европа

Канадската певица Селин Дион анулира по здравословни аргументи към четиридесет концерта, планувани в Европа до април 2024 година, оповестиха уредниците на нейното турне.

Звездата от Квебек не е излизала на сцена след концерта си в Нюарк, Съединени американски щати, през март 2020 година Световното й турне " Courage " бе прекратено от пандемията от COVID-19. От 2021 година тя страда от прояви на рядко неврологично заболяване. Певицата продължава лекуването си, показаха от екипа й в прессъобщение, представено от Българска телеграфна агенция.

Рене Анжелил дълги години се бореше с рака

" Работя интензивно, с цел да възвърна силата си, само че турнето може да бъде доста мъчно, даже когато си на 100% “, сподели 55-годишната певица в изказване.

Само преди дни след борба с рака умря и брачният партньор й

„ Дори това да ми разбие сърцето, по-добре е да отменим всичко в този момент, до момента в който в действителност не съм подготвена да се върна на сцената “, добави тя.

Концертът ще се състои на 13 януари в Лос Анджелис

Следващият плануван концерт на Дион във Франция беше в Париж на първи септември, първи от серия от шест концерта във френската столица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР