Канадска тийнейджърка спечели джакпот от лотарията с първия фиш, който

...
Канадска тийнейджърка спечели джакпот от лотарията с първия фиш, който
Коментари Харесай

Тийнейджърка удари джакпот с първия си фиш

Канадска тийнейджърка завоюва джакпот от лотарията с първия фиш, който купува в живота си, оповестява BBC, представен от профит.бг. Шарли Лагард взема решение да си опитва шанса, когато навършва 18 години на 14 март тази година.

Момичето печели
джакпота, а уредниците на лотарията от Loto Quebec й дават избор - да вземе 1 милион канадски $ (равняващи се на към 625 хиляди евро) едновременно или да получава по 1000 $ всяка седмица до края на живота си.

След като се съветва с финансов експерт, пресметливата Шарли взема решение да избере втория вид с анюитетните заплащания, тъй като по този метод ще избегне заплащането на налози.

„ Седмичната облага не се полза с налози, а сумата, която ще получава, се равнява на над 50 000 $ годишно, което е един доста добър старт в живота за тази млада девойка ", споделя представителят на Loto Quebec Патрис Лавоа.

Младата късметлийка споделя, че ще употребява парите за пътешествия, а част от тях ще влага в образованието си. „ Искам да изучавам снимка. Една от фантазиите ми е да работя за National Geographic ", споделя Лагард. /Марица.бг

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР