Канадецът от провинция Онтарио Тед Хастингс навлече цели 260 фланелки

...
Канадецът от провинция Онтарио Тед Хастингс навлече цели 260 фланелки
Коментари Харесай

Канадец навлече 260 фланелки, подобри световен рекорд

Канадецът от провинция Онтарио Тед Хастингс навлече цели 260 фланелки върху себе си, с цел да усъвършенства международния Гинес връх в дисциплината, оповестява " Монитор ".

``
реклама

Чрез международното си достижение Хастингс събрал средства за учебното заведение в Бриджпорт, където учи неговият 11-годишен наследник, заяви организация Юнайтед прес интеренешънъл. Двамата с него разглеждали дружно Книгата на върховете на Гинес и преценявали кое достижение могат да подобрят, когато се спрели на това с фланелките. Така Хастингс поръчал огромен брой такива от Индия, всичките с размери 20XL. Въпреки това той не се справил елементарно с достижението, като едвам не се свлякъл под тежестта на фланелките, които заради огромните си размери тежали към 450 грама всяка. Все отново канадецът съумял да усъвършенства предходния връх с три фланелки повече.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР