Канада налага допълнителни санкции на руски олигарси и забранява вноса

...
Канада налага допълнителни санкции на руски олигарси и забранява вноса
Коментари Харесай

Канада с още санкции за руските олигарси

Канада постанова спомагателни наказания на съветски олигарси и не разрешава вноса и износа на целеви първокласни артикули от Русия в отговор на съветската инвазия в Украйна, оповестява " Ройтерс ".

С новите ограничения се вкарват ограничавания за 14 лица, измежду които съветски олигарси, членове на техните фамилии и близки сподвижници на президента Владимир Путин.

Забраната за импорт ще бъде ориентирана към съветски артикули, в това число алкохолни питиета, морски блага и неиндустриални диаманти, до момента в който възбраната за експорт ще бъде ориентирана към първокласни артикули, като обувки, първокласно облекло и бижута.

Канада към този момент наложи редица наказания против Русия, дружно с други западни съдружници, откогато Русия стартира това, което тя назовава " специфична военна интервенция " в Украйна през февруари.

Страната глоби съветския защитителен бранш и стотици физически и юридически лица, като в това време изпраща оръжия в Украйна.

В отговор на глобите Русия забрани на канадския министър председател Джъстин Трюдо, финансовия министър Кристия Фриланд и съвсем 600 други канадци да влизат в страната.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР