Кампанията Треска за Оскари“ започва на 6 февруари и в

...
Кампанията Треска за Оскари“ започва на 6 февруари и в
Коментари Харесай

Пет седмици първокласно кино с „Треска за Оскари“ по KINO NOVA

Кампанията „ Треска за Оскари “ стартира на 6 февруари и в продължение на пет седмици KINO NOVA ще подари на публиката вълнуващо кино преживяване. 34 отличени от Американската академия за кино изкуство ленти, седем от които премиерни за България, ще приковат вниманието всеки ден от 21:00 ч. В умозаключение на емблематичната акция, киноманите ще могат да се насладят и на блестящата гала по раздаването на тазгодишните награди „ Оскар “.

Силен старт на първата седмица с дебюта си ще даде основаният на същинска история филм „ Маршал “ , в който основната мъжка роля е изиграна от Чадуик Боузман. В лентата може да бъде проследено търсенето на правдивост на младия юрист Търгууд Маршал, който по-късно се трансформира и в първия афроамериканец, станал арбитър на Върховния съд в Съединени американски щати. Във вторник трилърът „ Не казвай довиждане “ ще проверява комплицираната истина за връзките на героите на Розамунд Пайк и Бен Афлек, а в сряда Леонардо ди Каприо ще опита да измами всички в „ Хвани ме, в случай че можеш “ . Брилянтната лента на Скорсезе „ Казино “ ще изобрази по какъв начин сляпата упоритост, изпепеляващата пристрастеност и алчността могат да срутят цяла империя в четвъртък. В петък следва същински музикален празник с историята на паметната група Queen в биографичната драма „ Бохемска рапсодия “. През уикенда киноманите ще могат да се насладят на драмите с присъединяване на Брад Пит – „ Гадни копилета “ и „ Към звездите “ .

Част от премиерните заглавия, които ще станат част от тазгодишното издание на акцията „ Треска за Оскари “, са и: отличеният с премия „ Оскар “ „ Ако Бийл стрийт можеше да приказва “ (13 февруари), многопластовото занимателно премеждие в „ Жените на 20-и век “ (20 февруари), сантименталната лента с присъединяване на Тимъти Шаламе „ Призови ме с твоето име “ (27 февруари), драмата с Глен Клоуз „ Съпругата “ (6 март), последната екранизация на едноименния разказ на Луиза Мей Олкът „ Малки дами “ (11 март), както и „ Имало едно време… В Холивуд “ (12 март) на Куентин Тарантино.

Кампанията „ Треска за Оскари “ ще приключи на 12 март, когато следва да бъдат раздадени и статуетките в 95-ото издание на най-престижните кино награди „ Оскар “. Церемонията ще бъде излъчена онлайн по филмовия канал KINO NOVA в нощта на 12 против 13 март, а кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно скоро.

Не пропускайте всички звездни кино ленти в акцията " Треска за Оскари " всяка вечер от 21:00 ч. единствено по KINO NOVA. 

Повече информация за филмите можете да откриете на , както и във  на KINO NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР