Кампанията „Слънчевите спортисти на България“ на Фондация „С Любов към

...
Кампанията „Слънчевите спортисти на България“ на Фондация „С Любов към
Коментари Харесай

Ученици подкрепиха с концерт кампанията на Фондация ”С любов към теб” и Code Health TV-“Слънчевите спортисти на България”

Кампанията „ Слънчевите спортисти на България “ на Фондация „ С Любов към ТЕБ / With Love to You и единствената здравна телевизия, Code Health TV, е предизвикана от министъра на младежта и спорта в последния длъжностен кабинет, Андрей Кузманов, който одобри „ за своя персонална идея “, да поддържа медалистите от Световните игри на хора със Синдром на Даун.



Фондация „ С Любов към ТЕБ / With Love to You “ и Code Health TV, поддържат слънчевите деца, с треньор Slav Petkov / FAPA Bulgaria, с цел да продължат да носят медали за България. Инициативата започва на няколко стадия в София и Сандански, от където е Сашо Александров (на снимката), един от спортистите, който ще се бори за орден в Чехия през месец Юни.





Събитието бе подкрепено финансово и от представители на Детско-юношеската школа към ПФК Славия / Академия Славия.



Децата от школата, част от които е и сина на Роксана Кирилова, създател на фондация „ С Любов към теб “, излязоха на сцената на Държавен музикален и балетен център – София със своя треньор Мариян Стоянов, с цел да поддържат своите връстници по пътя на спорта и да покажат, че напъните ни като общество, не са напразни.

По мотив идващото благотворително събитие на фондация “С Любов към ТЕБ / With Love to You”, което ще се организира на 29 май в гр.Сандански, с поддръжката на Община Сандански, Роксана Кирилова споделя: “Очакваме планът “С обич към спорта” и идеята “Слънчевите спортисти на България” да бъде подкрепена от редица известни български имена, които ще бъдат публично поканени от кмета на града- Атанас Стоянов с цел да дадат своя персонален образец, че спортът сплотява другите и прави спечелили хора, които имат вяра в стойностните неща.”

Благодарим на всички хора и огромни медии, които се включват в нашата самодейност и поддържат вярата за по-добро бъдеще и спортни триумфи на тези деца. Доброто е заразно и дано всички застанем зад „ Слънчевите спортисти на България “.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР