+++ Кампанията по въвеждането на пазара на новото BMW i7

...
+++ Кампанията по въвеждането на пазара на новото BMW i7
Коментари Харесай

Прогресивно представяне на новото BMW i7: фотографът на звездите Ник Найт създаде вълнуваща футуристична фотосесия

+++ Кампанията по въвеждането на пазара на новото BMW i7 се оформя от един от най-визионерските и авторитетни фешън фотографи на нашето време
+++ Уникалната фотографска и видео идея обръща с главата надолу класическите образни привички
+++ Изкуството да гледаш към утрешния ден с нови очи: Това е Forwardism

Напълно електрическото BMW i7 маркира началото на нова епоха на типичната за марката наслада от шофирането и самостоятелната подвижност в първокласния сегмент. За акцията по въвеждането на пазара на този авто крайъгълен камък BMW Group си сътрудничи със световноизвестния английски фешън фотограф и художник Ник Найт. „ BMW i7 е инженерно изкуство на най-високо равнище. В сходство с това нашата цел беше автомобилът да бъде сниман от международно прочут художник и показан като произведение на изкуството. Всички бяхме доста въодушевени от изключителното съдействие с Ник Найт. Никога преди този момент BMW не е било представяно по толкоз артистичен и напредничав метод, ” изяснява Йенс Тимер, старши вицепрезидент Customer & Brand на BMW AG.

Това е Forwardism: с новото изцяло електрическо BMW i7, което Ник Найт снима в неповторима серия от фотоси и филми, стартира нова ера. Художественият термин Forwardism разказва насладата от провиждането и чувството на бъдещето, още преди то да е основано. Тази идея е за непрекъснато слагане под въпрос и оборване на общоприети конвенции, с цел да натрупаме допустимо най-хубавия опит и да създадем по-добро бъдеще. Резултатът от тази фотосесия е експресивна, чувствена и в това време естетически новаторска серия от фотоси, която прекатурва с главата надолу класическите привички за разбиране. Снимките и видеоклиповете наподобяват като че ли са нарисувани със светлина и придвижват фена в цветен свят на нови благоприятни условия и страсти.

„ Харесва ми концепцията, че Forwardism е взор към бъдещето, а не отпратка към предишното. За мен това е единственият метод в действителност да изразим себе си и да си сложим амбициозни цели. Ето за какво взех решение да обърна цветовете за тези фрагменти и да работя в цветово пространство, което гласи: „ Това е ново, това е нещо, което не сте виждали преди. “ Това беше отправната точка за този план, който има за цел да насърчи хората да мислят напред. За мен беше изключително значимо, че наподобява друго от всичко, което сте виждали преди “, споделя Ник Найт, описвайки работата си.

Дръзки, игриви и провокиращи мисленето

Ник Найт е един от най-влиятелните и визионерски фотографи на нашето време. В продължение на десетилетия английският фешън фотограф нарушава класическите конвенции в работата си, като непрестанно „ опипва “ художествени и механически граници. С креативните си съдействия с водещи дизайнери, роденият през 1958 година художник се утвърждава като константа в света на стилната снимка. Чрез обектива си той оспорва стандартните показа за хубост, нападна спорни публични проблеми и си играе с илюзията и истината. В своите произведения той буйно опитва с най-новите технологии и ги съчетава с класическата снимка. И продължава да преоткрива себе си и своето изкуство.

Кампанията е осъществена от водещата организация The Game и режисирана от неведнъж отличаваният изпълнителен шеф Тим Вагнер. „ За мен беше огромна чест да работя с Ник Найт. След като проследявам работата му от десетилетия, знам, че той постоянно е изпреварвал времето си. Това го свързва с BMW - в никакъв случай да не стои на едно място, постоянно да се развива. "

Дръзки, игриви и провокиращи мисленето – това са качествата, които обобщават работата на Ник Найт от години. Едва ли е допустимо акцията по въвеждането на пазара на новото BMW i7 да бъде разказана по-точно.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР