Кампанията на кандидатите за общински съветници на коалиция „НФСБ –

...
Кампанията на кандидатите за общински съветници на коалиция „НФСБ –
Коментари Харесай

Забраниха на НФСБ да провежда кампания в „Люлин“

Кампанията на претендентите за общински съветници на коалиция „ НФСБ – БДС Радикали “ в регион „ Люлин “ беше жестоко прекратена от чиновници на общинската администрация. Към 16.30 ч., до момента в който претенденти и доброволци са раздавали осведомителни материали до пощенския клон на бул. „ Царица Йоана “ 38, две служителки на районната администрация жестоко и безапелационно са ги принудили да демонтират шатрата, „ тъй като се намира на частен терен “. Те са настояли нарежданията им да се извършват, без да връчат документално наставление или различен документ, нито, както се изисква в сходни случаи, да посочат общински терен наоколо като възможно място за осъществяване на предизборното мероприятие.

„ Госпожо Фандъкова, за какво пречите на дясно патриотичното обединяване в София да води естествена предизборна пропаганда? Кой подрежда на чиновниците на администрацията –Вие или Политическа партия ГЕРБ? Зад кого ще се скриете този път? – пита Цветан Манчев, ръководител на БДС – Радикали и съпредседател на обединението. – Лично съм подал съгласувателните писма до Столична община и НАГ, според законовите условия, цялата ни документи е изцяло изрядна.

Предизборният щаб на коалиция „ НФСБ – БДС Радикали “ разисква дали да подаде в ЦИК сигнал против непозволените дейности на администрацията на регион „ Люлин “, само че сходен сигнал надали ще предотврати бъдещи похищения на общинската администрация против събития на други места в столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР