Кампанията на Иран за подкрепа на националния отбор по футбол

...
Кампанията на Иран за подкрепа на националния отбор по футбол
Коментари Харесай

В Иран пуснаха жените на футбол, но само върху билборд

Кампанията на Иран за поддръжка на националния тим по футбол претърпя съществена смяна поради рецензиите от целия свят. Причината е отношението в цялата страна към слабия пол.

В Иран дамите нямат право да участват на спортни събития, поради което и на истинските плакати в поддръжка на футболните национали, които играят на международното състезание в Русия, те не откриха място.

Под надписа " Заедно сме първенци! Една нация с едно сърце! " бяха изобразени единствено мъже от другите етнически групи в страната, подредени като тим преди началото на мач.

Снимка: Twitter

След острите рецензии, върху изображението бяха добавени и дами, които стоят паралелно до мъжете.

Упреци за първичния избор пристигнаха и от медиите в Иран. Един от вестниците в консервативната страна излезе със публикация със заглавие: " Загубени сме без дамите! ".

" Да не би ние да не се радваме за триумфите на страната ни? ", " Жените не са ли част от популацията? ", " Това е дискриминация към половината от жителите на Иран! " - са единствено част от отрицателните мнения в обществените мрежи.
Пробив за дамите в Иран - ще гледат мондиала на стадион Забраната за посещаване на мачове онлайн обаче остава в действие
Иранските дами въпреки всичко скоро реализираха въпреки и минимална победа за любовта си към футбола. Специално за тях ще бъде отворена трибуната на стадион " Азади ", с цел да могат да се насладят на играта на националния тим в Русия.

stat
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР