Кампанията на БДЖ „Чети във влака“ набира все повече популярност.

...
Кампанията на БДЖ „Чети във влака“ набира все повече популярност.
Коментари Харесай

Кампанията „Чети във влака” с много нови издания

Кампанията на БДЖ „ Чети във влака “ набира от ден на ден известност. Много нови създатели, издателства и асоциации се включиха към самодейността като предоставиха своите творби за виртуалната библиотека на националния железопътен транспортьор. За облекчение на читателите разнообразният избор на книги към този момент е разграничен на четири съществени категории.

БДЖ взаимно с български издателства започва акцията в края на месец юли, която цели да подтиква четенето на електронни книги по време на пътешестване. Всички пасажери, притежаващи смарт устройства, могат да сканират публикуваните във влаковете стикери с QR код, който ще им даде достъп до виртуалната библиотека на „ Чети във влака “.

Кампанията се радва на извънредно огромен интерес, като регистрираната посещаемост е сред 500 и 1000 консуматори приблизително дневно.

Виртуалната библиотека на „ Чети във влака “ ще остане отворена за нови попълнения целогодишно. Всеки създател и издателство могат да се включат в самодейността като се свържат с БДЖ на формалната е-поща: [email protected]

Реализирането на плана „ Чети във влака “ дава опция на четящите хора да се допрян до одобрени и нови български създатели, както и да наблюдават настоящите заглавия и събития, проведени от издателствата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР