Кампанията Евала на таквиз българи, за която OFFNews вече ви

...
Кампанията Евала на таквиз българи, за която OFFNews вече ви
Коментари Харесай

Евала на таквиз велики българи-2: Проф. Сашка Ганева на кафе при Гала

Кампанията " Евала на таквиз българи ", за която OFFNews към този момент ви описа, жъне небивали триумф. Мало и огромно у нас тръпне от образеца на достойните нашенци, решили да зарежат пари и популярност, с цел да се върнат на ползу роду от тази пуста чужбина.
 Евала на таквиз велики българи: Една доста остроумна фейсбук акция
Патриотичната фейсбук самодейност получи народен ефир и то в едно от най-гледаните излъчвания на Нова телевизия - " На кафе " с Гала.

В предаването водещата обърна особено внимание на образеца за подражателство на професор Сашка Ганева от Сливница. И срещна дейната поддръжка на гостуващата в предаването журналистка Кристина Патрашкова.

А професор Сашка в действителност е звезда:

" Работила е за НАСА. Проектирала е нови наночастици, способни да подобрят ранната диагностика на болесттите. Върнала се е да работи в Българска академия на науките за 2000 пъти по-малка заплата, само че никой не приказва за нея, тъй като не е плеймейтка или футболна брачна половинка. Моля, споделяйте, с цел да се гордеят повече българи с нея ", гласи обявата под фотографията ѝ в патриотичната фейсбук самодейност.

Можем да предположим, че редакторите на предаването " На кафе " към този момент търсят къде ли не проф Ганева - тази толкоз почтена и красива млада българка. Можем единствено да им пожелаем триумф, защото тематиката е къде-къде по-важна и значима от уринотерапията, да вземем за пример.

И въпреки всичко, в случай че не съумеят, могат да се извърнат към " проф. " Саша Грей, която също е задоволително известна. В момента тя е актриса, публицист (има четири книги до момента), коментатор за международни издания, продуцент и музикант. А преди този момент е притежател на международни награди в промишлеността за възрастни " Най-добра сцена с колективен секс " и " Порноактриса на годината ". 

Вижте видеото:



А ето и още други " почтени българи ". Кои в действителност са те е тест за националната порно просвета, която очевидно не е на нужното равнище.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР