Кампанията е тежка и сериозна, защото това е четвъртият избор,

...
Кампанията е тежка и сериозна, защото това е четвъртият избор,
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, БСП: По-важно е хората да са на топло, отколкото да се купуват нови F-16


„ Кампанията е тежка и сериозна, тъй като това е четвъртият избор, тъй че хората са изморени и обезверени. Искат да видят смяна в страната, а се вижда едно зацикляне и надали не връщане на едни модели, които смятахме, че са от дълго време забравени. “ Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ във Варна и ръководител на Предизборния щаб на левицата Борислав Гуцанов в ефира на БСТВ.
По думите не се е стигнало до правдивост, която е извънредно значима, която за Българска социалистическа партия е основна в последните месеци и това била главната причина да падне кабинетът. „ На Има Такъв Народ им беше дадена команда да се отдръпват от ръководството и не можа да стане приемането на Закона на КПКОНПИ, който можеше да замести невъзможността да бъде махнат основният прокурор и да пристигна тази толкоз нужна правдивост “, сподели още той.
Въпреки това социалистът следи през последните седмици възторг, изключително в редиците на Българска социалистическа партия, което дава вяра.
Според Гуцанов единствената функционалност на служебния кабинет е да обезпечи почтени избори, а не да минава в стратегически визии за развиването на страната. Той даде образец с датата 1 януари 2024 година и влизането на страната в Еврозоната, което решение може да бъде взето от Народно заседание. „ Едно от първите неща, за които се заприказва, това е втори ескадрил от F-16 и то на по-висока цена. Не е ли по-важно да осигурим на българските жители да имат топлота. Да подсигуряваме, че никой няма да умира от апетит и мраз от тежката зима, която чука на вратата ни. Да създадем по този начин, че да има мир в България и Българска социалистическа партия ще сме фактори това нещо да се случи “, сподели още той.
Социалистът е безапелационен, че това би трябвало да бъдат главните цели, а не да обсъждаме дали да има нови наказания. „ От тези наказания сега най-вече страда Европа. Ние би трябвало да намерим разговор с всичките ни прилежащи страни. Затова мисля, че се минават някои граници, само че след седмица ще имаме към този момент нова обстановка “, счита Гуцанов. По думите му накои западни водачи, в това число канцлерът на Германия, стартират да премислят, че сега глобите не са най-хубавият вид.
Според лидера на листата на Българска социалистическа партия, за Варна и за Североизточна България има няколко плана, които са от национално и наднационално значение. „ На първо място е началото на построяването на пристанището под Максуда. На последващо място това е автомагистралата Челно море, само че не като връзка сред Бургас и Варна, а сред Истанбул-Бургас-Варна-Костанца, тъй като по този начин се прави кулоар “Север-Юг “. Като други районни целта Гуцанов добави дейна външна политика, както и основаване на икономическа зона в града. „ На последващо място - остарялото пристанище, което е ресторант до ресторант, а то имаше радикално друго значение. Най-важното е там да има яхтен терминал “, сподели още той.
Социалистът се надава на здрав разсъдък във връзка с нуклеарната енергетика. „ Ние сме партията, която направихме референдум и събрахме близо 800 000 подписа за строителството на „ Белене “. Ако това се беше случило, сега щеше да има 4 работещи нуклеарни реактора. Печалбата от „ Козлодуй “ за първите 6 месеца е 1.5 милиарда с два реактора “, съобщи Гуцанов и добави: „ Ние все се кланяме на някое непознато посолство и на друга страна, която не желае да имаме самостоятелна нуклеарна мощ в страната ни, а това е извънредно значимо “, безапелационен е той.
„ Да се засилват хората е ключът към триумфа “, съобщи Гуцанов и продължи: „ Не е обикновено да се чака интензивност от 35-40%. Аз приканвам всеки един да отиде да гласоподава. Надявам се да поддържат Българска социалистическа партия, тъй като ясно сме се потвърдили какво вършим. 131 години се намираме тук, ние сме един жив организъм. Винаги сме защитавали хората и страната си “, уточни той.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР