Кампанията "Акция- хартия" за насърчаване на разделното събиране на отпадъци

...
Кампанията "Акция- хартия" за насърчаване на разделното събиране на отпадъци
Коментари Харесай

Започва кампания за разделно събиране на отпадъци във Враца

Кампанията "Акция- хартия " за поощряване на разделното събиране на боклуци стартира от през днешния ден в община Враца, оповестяват от общината.

В рамките на акцията екипи на общинското дружество "Благоустройство и комунално стопанство " ще събират хартия, картон и други производни боклуци от комерсиалните и индустриални обекти и ще ги предават в пункт за материали за преработване. С получените средства от отпадъците ще бъдат закупени дървета и декоративна растителност, които да се употребяват от жителите за озеленяване на междублоковите пространства или пред съответния търговски обект, се показва в известието.

Собствениците на търговски и индустриални обекти могат да подадат поръчка за присъединение в акцията до 3 октомври. В заявката би трябвало да бъде посочен адресът на обекта. След приключване на крайния период за подаване на поръчки, ще бъде направен график за събиране на отпадъците от хартия и други материали от екипите на общинското дружество. Екологичната акция на община Враца ще продължи до края на октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР