Кампания за всеки музикален вкус. Под това мото се обединиха

...
Кампания за всеки музикален вкус. Под това мото се обединиха
Коментари Харесай

Папи Ханс пее за ГЕРБ, Сузанита за ДПС

Кампания за всеки музикален усет. Под това мото се сплотиха партиите у нас за предизборните концерти за електората, откри инспекция на "България през днешния ден ". Фолклор, рап, опера, поп и рок от най-известните звезди на България включиха политическите сили в упоритостите си да обезпечат повече бюлетини за евровота в неделя. В последния ден от предизборната акция Движение за права и свободи извадиха и най-големия си коз за привличане на младите - скандалната Сузанита. Щерката на Орхан Мурад е гвоздеят в програмата на придвижването и на 24 май ще пропагандира с трите си песни симпатизантите в Хасково.



Помощник в пропагандата на Сузи ще е рапърът Дий, похвалиха се от младежкото Движение за права и свободи в града. Докато таткото на Сузанита - именитият Орхан Мурад, взе участие в цялата акция на Движение за права и свободи, в последната вечер той даде път на дъщеря си да подгрява гласоподавателите. Мурад и любимката на Ахмед Доган - фолкдивата Есил Дюран, даже съумяха да вдъхновят водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ да пропее чалга с тях от сцената.

От ГЕРБ пък взеха решение да угодят на всички музикални усети на симпатизантите си. За младите в партията ръководещите заложиха на настоящия любим на тийнейджърките Папи Ханс. Поетът-певец подгря концерт на светлосините в Северния парк, където хлапетата едвам не се избиха за подписи с кексаджията. За по-улегналите си гласоподаватели ГЕРБ заложиха на Силвия Кацарова и трио "Сопрано ", фамозни с оперните си арии. За по-народната каста от електората властта заложи на фолкдивата Анелия и на славея на Странджа - националната певица Жечка Сланинкова.

Войводите на Красимир Каракачанов разчитат на националните песни на Илия Луков, а "Коалиция за България " на Георги Първанов на рок динозаврите от "Сигнал ". "Демократична България " по традиция качва на сцената Васко Кръпката и "Подуене блус бенд " като спомен от златните години на дясното у нас.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР