Кампания за предстоящите местни избори ще бъде много по-интересна от

...
Кампания за предстоящите местни избори ще бъде много по-интересна от
Коментари Харесай

БСП не може да спечели кметското място в София с партиен кандидат, твърди социолог

Кампания за идните локални избори ще бъде доста по-интересна от предходната. Все още няма очевидно изявен любимец “. Това съобщи социологът от "Маркет линкс " Добромир Живков. Според него Българска социалистическа партия няма по какъв начин да издигне партиен претендент и той да успее да вземе кметското място.

"Потенциалната кандидатура на Мая Манолова е огромната въпросителна за цялата предизборна обстановка. Голямата й промяна през последните години в ролята на омбудсман несъмнено измести на назад във времето характерността й на острието на Българска социалистическа партия ", безапелационен е Живков.

Той обърна внимание и на нюанса в модела на ръководство на България през последните години. "Той извънредно е насочен към дейния водач, който взима решенията. Това повлия и на метода на разбиране на това какво е обикновено за политиката. На локални избори фиксирането върху личностите е неизбежно “, уточни социологът пред БНР. Той чака оповестената кандидатура на Борислав Игнатов, повдигнат от "Демократична България ", съществено да размести пластовете и да внесе динамичност в предизборната обстановка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР