Камион натоварен с дървесина, различна от посочената в превозния билет,

...
Камион натоварен с дървесина, различна от посочената в превозния билет,
Коментари Харесай

Горски служители задържаха камион и дърва с нередовни документи

Камион претрупан с дървесина, друга от посочената в транспортния билет, са открили през вчерашния ден по време на инспекция горски чиновници на Регионална дирекция по горите - София. Това оповестиха от районната дирекция по горите.

Инспекторите спрели автомобил, с прикачено полуремарке, натоварено с 52 куб. м дървесина, който се движел на републикански път София-Карлово, в землището на с. Антон, община Антон, област София.

Инспекторите са открили, че посочените по дървесен тип материали в транспортния билет не дават отговор на действително натоварените.

Товарният автомобил превозвал 12 куб. м от бук и 40 куб. м от габър, маркирани с индустриална марка. Водачът показал превозен билет, публикуван от обект, за преправка и търговия с дървесина от Панагюрище, в който било записано, че се транспортират дърва за огрев от бук, в размер на 52 прочие куб. м.

За откритата дървесина от габър, в размер на 40 прочие куб. м, е формиран констативен протокол и акт за открито административно нарушаване на лидера.
Товарният автомобил и дървесината са арестувани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР