Камила Паркър-Боулс е известна като любовницата и понастоящем съпругата на

...
Камила Паркър-Боулс е известна като любовницата и понастоящем съпругата на
Коментари Харесай

Камила - неподходяща и прекалено опитна за кралския вкус с...

Камила Паркър-Боулс е известна като любовницата и понастоящем брачната половинка на принц Чарлз.

Днес те се появяват дружно на публични събития, необятно усмихнати и влюбени, само че както евентуално знаете, историята им надалеч не е толкоз безоблачна и изпълнена единствено с романтика, а мненията за връзката им постоянно са били спорни.

Нещо повече, макар опитите на Двореца да изчистят имиджа ѝ, тя и до ден сегашен остава един от най-популярните дългогодишни обекти на публично пренебрежение.

През 1996 година всички са шокирани от раздялата на принцеса Даяна и принц Чарлз. Разводът сред членове на кралско семейство самичък по себе си е необичайност, само че това, което прави този абсурден, са детайлностите към връзката на принца на Уелс с актуалната му брачна половинка Камила Паркър Боулс по време на неговия брак с Даяна.

Двойката публично се разделя през 1992 година, а две години по-късно Чарлз обществено признава за изневярата си в изявление. Но дано стартираме изначало.

Когато е на нежната 23-годишна възраст, принцът се влюбва мощно и неутешимо в Камила. Тя е 16 месеца по-възрастна, споделя сходни ползи с него и е добър слушател. И въпреки всичко, цялата обич, с която Чарлз я подарява, не е задоволителна, с цел да я трансформира в подобаващ избор за бъдеща брачна половинка на наследника на английския престол.

Не след дълго двамата стартират да се срещат, само че когато година по-късно принцът се причислява към Кралски военноморски сили, двамата приключват връзката си. Кралските биографи загатват, че по това време Камила е определяна от двореца като " обезсърчителен сътрудник за престолонаследника ". Защо?

Камила принадлежи на високите прослойки на обществото, от семейство с положителни контакти и даже дядо барон. Много от околните на Чарлз обаче държат принцът да се ожени за представител на най-високото аристократично потекло.

Неслучайно през годините той е свързван с дъщерите на херцози и графове, измежду които е и Сара Спенсър, по-голямата сестра на момичето, което един ден светът ще познава като принцеса Даяна. Лорд Луис Маунтбатън, ментор и прачичо на принца, даже се пробва да го сватоса с неговата внучка.

Нещо повече, Камила не има купа, само че има " кралска жила " - прабаба ѝ, Алис Кепел, е била държанка на Едуард VII, правядото на Чарлз. Общата им позната Лучия Санта Круз се майтапи, когато ги среща, и отпраща закачливо предизвестие:

" Моля ви, бъдете деликатни, имате общи родственици! "
Десетилетия по-късно Кейт Мидълтън се омъжва за принц Уилям, макар че няма купа. Това ни навежда на мисълта, че родословието на Камила не е кой знае какво, само че и никога не би трябвало да се счита за единствен и безапелационен мотив, че е несъответствуващ избор.

Камила има доста връзки зад себе си, които ѝ основават репутацията на „ прекомерно опитна “ за кралския усет.

Среща се с Андрю Паркър Боулс, кавалерийски офифер, през 1965 година Започват буйни, въпреки и проблематични взаимоотношения. И след всяка тяхна разлъка стартира да прекарва време с други мъже.

Това не е нещо нечувано и скандално, само че е задоволително, с цел да завоюва неодобрението на Двореца - тези връзки надалеч не са дискретни и я отдалечават опция да претендира за „ непорочност “ и „ непорочност “.

За зла неволя, Чарлз и членовете на кралското семейство са уверени, че дамата до него не би трябвало да има богата любовна история зад тила си.

Всъщност самият Маунтбатън го поучава, че намирането на девствена младоженка е от първостепенно значение. В писмо, адресирано до 25-годишния принц Чарлз, лордът написа:

„ Мисля, че е притеснително една жена да има опит, изключително когато би трябвало да бъде сложена на фундамент след сключването на брак. “
Освен това Чарлз непрекъснато е под светлината на прожекторите и изборът на сътрудник с минало би привлякъл нежелано медийно внимание.



Разбира се, всяко упрекване за персоналния живот на Камила отразява жестокия двоен публичен стандарт - опитът на Чарлз никога не ѝ отстъпва. И точно това двуличие се демонстрира така мощно във високите условия за избор на негова брачна половинка - в деня на сватбата той е на 31 години, а принцеса Даяна на 19 години, това е самобитна гаранция, че предишното ѝ е чисто.
Докато Чарлз отсъства, тъй като взима присъединяване в кралския флот, Камила се сгодява за някогашния си сътрудник - Паркър Боулс. Женитбата им през 1973-та унищожава принца. Офицерът не просто е утешителна премия за Камила, нейната дълбочина и лоялност към него още повече я отдалечават от мъжа, който същински обича. Поне за известно време, написа Edna.bg.



А останалата част от историята към този момент я знаем всички.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР