Камила Кабело получи най-много номинации - 6, за европейските музикални

...
Камила Кабело получи най-много номинации - 6, за европейските музикални
Коментари Харесай

Камила Кабело е с най-много номинации за европейските музикални награди на MTV

Камила Кабело получи най-вече номинации - 6, за европейските музикални награди на MTV, съобщи Франс прес. Церемонията по връчването на премиите ще се състои в Билбао, Испания, на 4 ноември.

 © Българска телеграфна агенция
2018 година е извънредно сполучлива за 21-годишната певица с кубински генезис. Хитът ѝ " Havana " с рапъра Йънг Тъг оглави класацията по продажби в Съединени американски щати в края на януари. Този триумф бе още един от албума ѝ " Camila " през същата седмица. В края на август певицата завоюва две от най-престижните видео музикални награди на MTV - за реализатор на годината и видео на годината.
 "Havana " на Камила Кабело е видео на годината на премиите на MTV
Музикалният клип на песента на Камила Кабело "Havana " взе влиятелната премия за най-хубаво видео на церемонията по разпределяне на видео музикалните на...

През 2017 година някогашната певица от групата " Фифт хармъни " завоюва наградата за най-хубав попизпълнител на церемонията за европейските музикални награди на MTV. Макар че предходната година имаше 6 номинации за тези оценки, Тейлър Суифт не получи нито една премия. Тази година с по 5 номинации са Ариана Гранде и Пост Малоун, следвани от Дрейк и Дуа Липа с по 4. Шон Мендес, който предходната година завоюва 3 награди, в този момент е с 3 номинации.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР