Камерън Диас е една от най-високоплатените и разпознаваемите звезди в

...
Камерън Диас е една от най-високоплатените и разпознаваемите звезди в
Коментари Харесай

Камерън Диас се сбогува с актьорската професия?

Камерън Диас е една от най-високоплатените и разпознаваемите звезди в Холивуд, само че е решила да се откаже изцяло от актьорството, тъй като към този момент е "взела всичко от него ".

Камерън Диас избира да прекарва времето си със брачна половинка си Бенджи Мадън и няма проекти да се завръща в киното, твърди колежката ѝ Селма Блеър. Блеър описа, че би желала да снима продължение на кино лентата "Най-сладкото нещо ", в който си партнираха с Камерън Диас, само че тя не желае да взе участие.

"Тя няма потребност да се снима повече. Животът и е прелестен. Не знам какво би трябвало да се случи, с цел да я накара да се върне. Тя е щастлива ", сподели Селма Блеър.

 Getty/Images

Камерън Диас е в светлината на прожекторите от 21-годишна, когато се снима в паметния филм "Маската ". Последният ѝ филм пък е "Ани " от 2014 година Откакто мина под венчилото с Бенджи Мадън, Камерън стартира да отхвърля доста преференциални оферти в киното и очевидно е решила напълно да загърби актьорската си специалност.

"Камерън Диас непрестанно получава сюжети от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, само че тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и желае да употребява оптимално свободата и свободното си време ", сподели човек от обкръжението й пред в. "Дейли остарял ".

В началото на годината още веднъж неин непосредствен сподели, че тя мечтае за бебе, само че на 45 години се радва да бъде и "домакиня ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР