Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но

...
Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но
Коментари Харесай

Камерън Диас приключи с киното

Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, само че съгласно колежката ѝ Селма Блеър се е отказала от актьорството, заяви Контактмюзик.

Камерън предпочела да прекарва повече време със брачна половинка си Бенджи Мадън и няма проекти да се завръща в киното.

Селма Блеър описа, че би желала да снима продължение на кино лентата "Най-сладкото нещо " в койти си партнираха с Камерън Диас, само че тя не желае да взе участие, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Тя няма потребност да се снима повече. Животът ѝ е прелестен. Незнам какво би трябвало да се случи с цел да я накарат да се върне. Тя е щастлива "- споделя Селма Блеър.

Камерън е в светлината на прожекторите от 21-годишна, когато се снима в "Маската ". Последният ѝ филм е "Ани " от 2014г.

Откакто се омъжу за Бенджи Мадън, тя отхвърли доста преференциални оферти.

"Камерън Диас непрестанно получава сюжети от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, само че тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и желае да употребява оптимално свободата и свободното си време " - сподели човек от обкражението ѝ пред в. "Дейли остарял ".

В началото на годината още веднъж нейни непосредствен сподели, че мечтае и жза бебе, само че на 45 години се радва да бъде и "домакиня ".

Източник: dailymail
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР