Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но

...
Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но
Коментари Харесай

Камерън Диас се отказва от актьорството

Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, само че съгласно колежката й Селма Блеър се е отказала от актьорството, заяви Контактмюзик.

Камерън Диас предпочета да прекарва времето си със брачна половинка си Бенджи Мадън и няма проекти да се завръща в киното.

Селма Блеър описа, че би желала да снима продължение на кино лентата "Най-сладкото нещо ", в който си партнираха с Камерън Диас, само че тя не желае да взе участие.

"Тя няма потребност да се снима повече. Животът и е прелестен. Не знам какво би трябвало да се случи, с цел да я накара да се върне. Тя е щастлива " - сподели Селма Блеър.

Камерън Диас е в светлината на прожекторите от 21-годишна, когато се снима в "Маската ". Последният й филм е "Ани " от 2014 година Откакто се омъжи за Бенджи Мадън, тя отхвърли доста преференциални оферти.

"Камерън Диас непрестанно получава сюжети от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, само че тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и желае да употребява оптимално свободата и свободното си време " - сподели човек от обкръжението й пред в. "Дейли остарял ".

В началото на годината още веднъж неин непосредствен сподели, че тя мечтае за бебе, само че на 45 години се радва да бъде и "домакиня ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР