Камера за наблюдение засне два хуманоида, спускащи се от небето

...
Камера за наблюдение засне два хуманоида, спускащи се от небето
Коментари Харесай

Камера за наблюдение засне два хуманоида, спускащи се от небето

Камера за наблюдаване снима два хуманоида, спускащи се от небето …Мексиканският уфолог и публицист Хайме Мусан разгласява видео, което демонстрира две мистериозни същества слизащи от небето в Сан Висенте Чиколоапан, Мексико.Във видеото се виждат три кучета, които лаят против обектите и бягат уплашени от странното събитие.В репортаж, журналистът Карлос Клементе споделя:„ Това са две същества с форма на хуманоиди. Те се доближават на няколко сантиметра от земята. “
Четете още: Камера за наблюдаване снима тайнствено съществоПредполагаемите хуманоиди не престават да се движат, до момента в който не се натъкват на ограда и там записът стопира.Клементе споделя:„ В този миг по-малкото създание се вижда напълно, а в профил му е по-голямото. Възможно е да се видят съвършено против светлината. Това е невероятен облик, който разкрива тайнствен аспект на света, който не виждаме … ”Гледайте видеото.
Камера за наблюдаване снима два хуманоида, спускащи се от небетоКакто може да се допусна, доста фенове считат, че фрагментите демонстрират идването на двама извънземни на нашата планета, или че изобразяват свръхестествени същества, които инцидентно са снимани от камерата за наблюдаване.Хората, които имат вяра в свръхестественото, считат това като доказателство, че „ други същества, които не са от този свят, вървят измежду нас “.Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР