КАМЕН БРЯГ, СКАЛИТЕ 81-годишният каратист и екшън герой Чък Норис

...
КАМЕН БРЯГ, СКАЛИТЕ 81-годишният каратист и екшън герой Чък Норис
Коментари Харесай

Чък Норис, превзе мол Vera Su, уши байрак

КАМЕН БРЯГ, СКАЛИТЕ
81-годишният каратист и екшън воин Чък Норис дебаркира до Камен бряг и напълно самичък завзе мол Vera Su. 
Актьорът поправи всички нередности на кораба, извърнат в мол, забрани еднополовите бракове, абортите и зелените документи.
Към него се причислиха хиляди българи-революционери, които също нахлуха в мола, само че доста внимаваха да не ядосат остарелия Чък, който ядеше пред камера стотици зелени документи и ги изваждаше от себе си накълцани на конфети с мирис на азотни торове. 
My body, my choice! - скандираха съперниците на зелените документи, като в същото време не разрешиха на няколко бременни да помятат, тъй като бременните дами по принцип не могат да разсъждават вярно, в случай че и да сме съгласни, че дамата е някакъв тип човек. 
" Жената е хомо сапиенс, не диспутирам - съобщи Чък Норис. - Но абортите са ми противни и аз желая да предпаза самите дами от неразумни действия, по тази причина аз и моите български последователи ще продължаваме да пречим на дамите да помятат. Днес да вземем за пример счупих коленете на един " доктор ", който беше пристигнал със зеления си документ на моя кораб-мол Vera Su с желанието да извърши аборт. На моя територия това няма по какъв начин да се случи. Но пасаран. Не на зелените документи и абортите! " - безапелационен е остарелият екшън-мъдрец. 
" Аз не съм като Алек Болдуин, който е младо пишлеме и стреля по снимачните площадки от безхаберие - подлага на критика по-младия си сътрудник Чък. - Аз съм деец от Корея и когато прегъвам някой съперник с карате, с хладно или огнестрелно оръжие, или просто с два пръста, постоянно знам какво върша. За мен насилието над личността е идея, хармония, метод на живот, метод да реализира себе си и да оказа помощ на международния ред. На света му би трябвало повече непоклатимост и екшън героите като мен би трябвало да се трансфорат в антични герои, би трябвало да се борят за естествения живот на тая планета. Затова пристигнах тук до България и Гърция, люлката на цивилизацията. Светът е полудял и би трябвало да се върнем към корените на нашия умишлен живот, когато мъжете бяха герои или страхливци, дамите бяха плячка и мотив за войни, децата се възпитаваха вярно. На остарели години човек осъзнава някои неща, по този начин се случи и с мен. Помъдрях, осъзнах се, усещам се като Херкулес старша възраст и мисля благодарение на свободолюбивите българи да стартираме един нов Ренесанс, като се обърнем към античните си корени на екшън-величия. Нека боговете ми оказват помощ още дълго да прегъвам враговете, да ги вързвам на джувка и да ги мятам на кучетата. На 81 години се усещам надвишаващ с сила и воля за нови подвизи! " - съобщи пред нашия специфичен сътрудник на мол Vera Su неоренесансовият екшън воин на 81 години Чък Норис. 
В удостоверение на думите си той стартира да прави лицеви опори на палубата на кораба-мол, като още на 49-а лицева опора корабът потъна, само че Чък Норис бързо провежда възобновяване на вредите. 
" Да живее Антична, Велика и Свободна България " - изкрещя остарелият Чък и прислужниците на либерал-глобализма потрепериха не на смешка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР