Камелия представи на живо кардиналната промяна във визията си, която

...
Камелия представи на живо кардиналната промяна във визията си, която
Коментари Харесай

След ринопластиката на Преслава, феновете пак са в шок: Камелия, защо?

Камелия показа онлайн съществената смяна във визията си, която до момента почитатели гледаха единствено на фотоси в профилите й в обществените мрежи. За първи път откакто се разбра, че си е направила ринопластика, някогашната пайнерка се появи в тв ефир. Певицата сподели новата визия в предаването „ Тази неделя ” по Би Ти Ви и провокира стихия от страсти, видя HotArena.

„ Камелия, за какво? ”, бе най-честият въпрос в мненията в обществената мрежа след диалога й с водещата Диана Найденова. А в него бяха наранени най-различни тематики, единствено не и очевидната – Камелия е неузнаваема, след корекцията на носа си.

„ В персонален проект нямам право да се окайвам, тъй като задоволително съм работила и мога да удържа фронта, в случай че по този начин мога да кажа. Но чисто професионално съм доста обезпокоена. Нашият отрасъл е тотално зачеркнат. Ние нямаме помощи, ние сме първи затваряни, последни отваряни ”, показа Камелия по какъв начин й се отразява пандемията. Е, тя освен удържа фронта, а и е съумяла да отдели забележителна сума, която да влага в съществената си смяна. Блондинката се разяснява тематиката, тъй че към този момент не е ясно дали се е доверила на експерти в родината или в Турция. Както е известно, южната ни съседка е известна дестинация за естетични корекции измежду доста певици, плеймейтки и моделки. Заради нежеланието на Камелия да разисква новия си нос, няма отговор и на въпроса на почитателите за какво се е решила на ринопластика. Недоумяват каква е повода, откакто години наред тя постоянно е посочена като секс знак и една от най-красивите дами у нас. Все отново Камелия очевидно се е подложила на естестичната промяна малко откакто чества 50-тия си празник на 10 януари. „ Жалко! Една от най-красивите дами изгуби своя сексапил! ”,

„ Нямахте потребност от тази промяна на носа. Бяхте красива дама ”, „ А беше една от всичките останала с естествената си хубост и еднаквост!! Емилия № 2... ” – това са част от мненията на почитатели под постовете на Камелия в обществените мрежи. Повечето са, меко казано, шокирани от внезапната смяна във визията й и недоумяват за какво Камелия я е подхванала. Сравняват я с Емилия, с която сега дори имат сходни прически. Другото съпоставяне е с Преслава, която също сащиса почитателите с ринопластиката си. Нареждат и Галена, както и други, а като резюме, почитателите акцентират, че поради корекциите, към този момент имат изумителна аналогия.

След бурните реакции около медийната й изява, Камелия се снима отстрани и качи фрагмента в инстаграм, където фенове още веднъж започнаха да задават въпроси за какво е решила да си направи ринопластика. Пвицата реагираше на всички с емотикони със сърца и усмивки. „ Страхотна си! Ще правиш каквото искаш! ”, поддържа я Глория. „ Да ”, отвърна й Камелия. Подкрепата точно от примата на попфолка изненада всички, защото през годините много постоянно е имало клюки за ледени връзки сред двете. И да е имало подобен интервал, очевидно от дълго време е в предишното, тъй като Глория първа в сектора поддържа обществено Камелия, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР