Камарата на представителите в американския Конгрес одобри законопроект за спешна

...
Камарата на представителите в американския Конгрес одобри законопроект за спешна
Коментари Харесай

Камарата на представителите в Конгреса одобри спешна помощ от 4,5 млрд. долара за мигрантите на границата с Мексико

Камарата на представителите в американския Конгрес утвърди законопроект за незабавна финансова помощ от 4,5 милиарда $ за хилядите мигрантски фамилии и непридружени деца, арестувани, откакто са влезнали в Съединени американски щати от Мексико, съобщи Асошиейтед прес.

Законопроектът беше признат, откакто председателката на Камарата Нанси Пелоси обузда дребен протест измежду прогресивните и испанскоезичните конгресмени, които упорстваха за обилни промени в законодателството. Добавените през вчерашния ден разпореждания в законопроекта са по-скромни от желаното, само че незабавната потребност от финансово подпомагане, с цел да се предотврати заплахата незабавната филантропична обстановка на границата да прерасне в рецесия, наподобява взе превес над всички други съображения.

" Законопроектът на Сената е добър, само че нашият е доста по-добър, декларирала демократката Пелоси пред сътрудниците си съпартийци на среща през вчерашния ден сутринта съгласно поискал анонимност върховен член на партията й..

Гарантираме, че децата ще имат храна, облекла, санитарни материали, заслон и медицински грижи. Осигуряваме достъп до правна помощ и пазиме фамилиите, защото членовете на фамилиите би трябвало да бъдат дружно, сподели председателката на Камарата в тирада след гласуването на плана.

Законопроектите и на Камарата, и на Сената подсигуряват, че финансирането няма да може да бъде пренасочено за стената на президента Доналд Тръмп. Те блокират също опцията информацията за настойниците на деца имигранти да бъде употребена за депортирането им.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР