Кама Сутра има най-разнообразни пози, но понякога те рязко намаляват

...
Кама Сутра има най-разнообразни пози, но понякога те рязко намаляват
Коментари Харесай

Ето Как Да Се Снушавате С Много Надарен

Кама Сутра има най-разнообразни пози, само че от време на време те внезапно понижават поради твоята или неговата физиология – той обича краката ти да са вдигнати високо, на теб пък ти изтръпват и ти става неприятно. Ти обичаш позата „ лъжички “, неговият член обаче е дребен и непрекъснато се изплъзва. И още десетки такива образци.

Виж по какъв начин да избереш най-хубавата секс поза за вас, с цел да ви бъде оптимално удобно и на двамата:

Малък пенис – най-подходящата поза в този случай е „ кучешката “. При останалите пози като да вземем за пример той от горната страна, тя от горната страна, стоешком, седейки и така нататък пенисът не се усеща задоволително и дамата остава незадоволена. Освен в кучешката, дамата ще изпита наслаждение и в случай че сложи възглавничка под таза си. Другият вид е да е в мисионерската и да повдигне краката си високо, в случай че ѝ е комфортно.

7 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ Е МЪЖЪТ ЗА ТЕБ!



Дебел пенис – сякаш множеството дами желаят сътрудникът им да е талантлив, само че когато попаднат на подобен, стартират да се оплакват. При мисионерската поза на момичето ѝ е тежко, при кучешката – на мъжа му е неловко. Специалистите предлагат двамата да са изправени или дамата да е седнала на масата, а той да е прав. Другият вид е той да е лежащ със сгънати крайници в коленете, а тя да се е облегнала с тил на бедрата му.

Разлика в растежа – това не е проблем, в случай че разликата е няколко сантиметра. Има обаче двойки, при които разликата е повече от 30 сантиметра. Те мъчно могат да вършат секс прави или в „ кучешката “. Но несъмнено всеки проблем си има своето решение. Може момичето да лежи по стомах на ръба на леглото, а той да е на колене на пода. Мисионерската също е подобаваща, изключително когато момичето е от горната страна.

ХВАНИ Гражданско отделение С РЪКА ЗА…



източник: teenproblem.net, Снимка: iStock
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР